top of page

Sallitantsu Suvekursus Kalila Stuudios



Sallitantsu koreograafia tuleb sellele kaunile ja emotsionaalsele muusikale: https://tinyurl.com/zdnjvbb7

NB! Võimalus osaleda ka veebi teel!

Suvi on kohe käes aga kui suvel lisaks ilma nautimisele ka mõne põneva sallitantsu triki ning ühe romantilise sallikoreograafia õppida tahad, siis see kursus on just Sinule!

Trennid sobivad erineva kogemusega kõhutantsijatele, kes tahavad arendada sallitehnikat ning õppida uusi sallitrikke. Kõik uued omandatud oskused paneme kokku romantilisse, naiselikku ja elegantsesse koreograafiasse, mis ei jäta kedagi külmaks! Sukeldume süvitsi sallitantsu maailma ning harjutame ka liikuvaid kombinatsioone. Kombinatsioone on võimalik veidi varieerida vastavalt enda kõhutantsukogemusele. Mõnus väljakutse, kui sul on juba kõhutantsu baastehnika omandatud!


KELLELE? Sallitantsu suvekursus on mõeldud sulle, kui oled omandanud kõhutantsu baastehnika. Varasem sallitantsu kogemus pole oluline, kui sul on suur tahe õppida ning areneda!


MIS? Sallitantsu suvekursusel õpime 3 x 1,5h jooksul romantilise ning elegantse sallitantsu koreograafia. Jagan sulle ka nippe, kuidas koreograafiat paremini meelde jätta ning omandada. Tegeleme sallitantsu tehnika ning trikkide õppimisega. Kui soovid, saad lisaks sallitantsu koreograafia õppimisele lihvida ka kõhutantsutehnikat üldisemat, saad sallitantsu kursuse vältel osaleda ka Suvistes Kõhutantsu Tehnikatundides (3x1h). Rohkem infot siin: https://fb.me/e/E9gOjyq6 Täpsem info hinnapakettide kohta allpool!


KES? Mina olen Kalila ehk Kirsi Mari Lepik. Olen tantsija, koreograaf ning tantsuõpetaja. Tantsimisega olen tegelenud alates 3. eluaastat ning kõhutantsuga viis elu mind kokku 16 aastat tagasi. Kõhutantsutrennide juhendamist alustasin 2



010. aastal ning praeguseks olen õpetamas käinud erinevates paikades üle terve Eesti ning ka välismaal. Minu tantsutaust on kirju ja mitmekülgne - olen tegelenud paljude erinevate tantsustiilidega ning mul on Tallinna Ülikoolist koreograafia magistrikraad. Rohkem infot minu kohta: https://www.kalilaoriental.com/


KUS? Trennid toimuvad Tallinna kesklinna vahetus läheduses Kristiines - Kalila Stuudios aadressil Madara 33/5, 10613


Tallinn. Rohelises majas sisehoovis II korrusel. Täpsem info registreerumisel!


MILLAL? Sallitantsu suvekursus toimub NELJAPÄEVITI (01.07; 08.07; 15.07) kell 20:00-21:30 (1,5h). Soovi korral saad osaleda ka Suvistes Kõhutantsu Tehnikatrennides kas: TEISIPÄEVITI (06.07; 13.07) või NELJAPÄEVITI (01.07; 08.07; 15.07) kell 19:00-20:00 (1h).




KUIDAS REGISTREERUDA? Registreerumiseks kirjuta mulle kalilaoriental@gmail.com ning märgi kindlasti ära kas soovid osaled ainult Sallitantsu Suvekursusel või soovid osaleda ka Suvistes Kõhutantsu Tehnikatrennides. Kui soovid osaleda ka tehnikatrennides, palun täpsusta, kas osaled teisipäeviti või neljapäeviti! Kui sul endal salli pole, saad seda laenata kursuse ajaks minu käest!

Kursuse hind: Sallitantsu Suvekursus 57€ (3x1,5h intensiivselt sallitehnikat ja koreograafia) Sallitantsu Suvekursus + Suvised Kõhutantsu Tehnikatunnid 70€ (3x1,5h intensiivselt sallitehnikat ja koreograafia + 3h kõhutantsu tehnikatrenne) Suvise Kõhutantsu Tehnikatunni tavahind 1h 12€

Tasumine toimub arve alusel ülekandega või kokkuleppel sularahas!

Lisainfo saamiseks kirjuta mulle kalilaoriental@gmail.com või facebookis.

bottom of page